Nové modely mikroskopů

Představujeme Vám nové modely binokulárních a trinokulárních mikroskopů a mikroskopu se zabudovanou kamerou pro pozorování preparátů s výkonným dobíjecím LED osvětlením.

Školní binokulární mikroskop MODEL SM 1652 MB se čtyřmi achromatickými objektivy s hodnotami 4x, 10x, 40x a 60x. Hlavice umožňuje nastavit oční rozestup a je vybavena dioptrickým doostřováním levého okuláru. Zaostřovací systém makro-mikro je řešen koaxiálním (jednoosým) ovládáním. Možnost nastavení dorazu zaostřování zabraňuje případnému poškození preparátu. Stůl s křížovými posuvy X-Y zajišťuje pohodlný pohyb preparátem.

Studentský trinokulární mikroskop MODEL SM 1653 EC se čtyřmi achromatickými objektivy s hodnotami 4x, 10x, 40x a 60x. Trinokulární hlavice s úhlem očního vhledu 30˚ umožňuje nastavit oční rozestup a je vybavena dioptrickým doostřováním levého okuláru. Zaostřovací systém makro-mikro je řešen koaxiálním (jednoosým) ovládáním. Možnost nastavení dorazu zaostřování zabraňuje případnému poškození preparátu. Stůl s křížovými posuvy X-Y zajišťuje pohodlný pohyb preparátem. Trinokulární výstup na hlavici umožňuje instalovat záznamové zařízení. Veškerá optika je ošetřena antibakteriální a antireflexní vrstvou pro získání maximální světelné propustnosti.

Studentský trinokulární mikroskop MODEL SM 4253 BB se čtyřmi semiplanachromatickými objektivy s hodnotami 4x, 10x, 40x a 100x (im. oil). Trinokulární hlavice s úhlem očního vhledu 30˚ umožňuje nastavit oční rozestup a je vybavena dioptrickým doostřováním levého okuláru. Zaostřovací systém makro-mikro je řešen koaxiálním (jednoosým) ovládáním. Možnost nastavení dorazu zaostřování zabraňuje případnému poškození preparátu. Stůl s křížovými posuvy X-Y zajišťuje pohodlný pohyb preparátem. Trinokulární výstup na hlavici umožňuje instalovat záznamové zařízení. Veškerá optika je ošetřena antibakteriální a antireflexní vrstvou pro získání maximální světelné propustnosti.

Binokulární USB mikroskop MODEL VSM 4267 BB s integrovanou 3.2 Mpix kamerou, se čtyřmi semiplanachromatickými objektivy s hodnotami 4x, 10x, 40x a 100x (im. oil). Trinokulární hlavice s úhlem očního vhledu 30˚ umožňuje nastavit oční rozestup a je vybavena dioptrickým doostřováním levého okuláru. Zaostřovací systém makro-mikro je řešen koaxiálním (jednoosým) ovládáním. Možnost nastavení dorazu zaostřování zabraňuje případnému poškození preparátu. Stůl s křížovými posuvy X-Y zajišťuje pohodlný pohyb preparátem. Veškerá optika je ošetřena antibakteriální a antireflexní vrstvou pro získání maximální světelné propustnosti.

Publikováno: 25.04.2016

  • Mikroskop Model SM 1652 MB
  • Mikroskop Model SM1653 EC
  • Mikroskop Model 4253 BB
  • Mikroskop Model VSM 4267 BB

Copyright © 2024, Intraco Micro.
Veškeré texty, obrazové přílohy a fotografie jsou výlučným vlastnictvím společnosti Intraco Micro s.r.o. a jejich použití podléhá písemnému souhlasu.

Design / code Kinet