Nové Wi-Fi kamery od MOTIC

Nové digitální kamery Wi-Fi od Motic, a to digitální Wi-Fi kamera se zabudovaným softwarem, která umožňuje sdílet obraz až na 6 zařízeních současně Model MOTICAM X a digitální kamera s vlastní baterií, která vám umožní integraci do vaší vlastní sítě, a to buď přes wifi nebo ethernet kabelem, který umožňuje připojení více uživatelům Model MOTICAM X2.

Jedinečné řešení s kamerou MOTICAM X proměnit váš starý mikroskop na Wi-Fi stanici, která umožní sdílet snímky s až 6 zařízeními současně, bez nutnosti routeru.
Jednoduše přihlásíte váš tablet nebo smartphone a jste připraveni zachycovat, upravovat a ukládat své snímky z mikroskopu pomocí bezplatné aplikace MotiConnect.
Kamera Motic X je vybavena vlastním zabudovaným softwarem, který lze snadno ovládat pomocí webového prohlížeče, který vám umožní zachytit  stejně jako i měřit ( v případě, že nemáte možnost stáhnout si aplikaci).
Eventuelně lze také použít standardní software  Motic Images Plus v počítači.
Free aplikace MotiConnect umožňuje prohlížení, snímání, úpravu a ukládání během chvilky. Snadná úprava vašich obrázků pomoci měření, výběrem ploch různými volitelnými tvary nebo psaní poznámek.

Kamera Moticam X2 má vlastní zabudovanou dobíjecí baterii, která vám umožní integraci do vaší vlastní sítě, a to buď přes Wi-Fi nebo ethernet kabel, který umožní připojení více uživatelů.

Publikováno: 01.11.2016

  • Kamera MOTICAM X
  • Kamera MOTICAM X2
  • Kamera Moticam X s iPadem
  • Aplikace MoticConnect

Copyright © 2024, Intraco Micro.
Veškeré texty, obrazové přílohy a fotografie jsou výlučným vlastnictvím společnosti Intraco Micro s.r.o. a jejich použití podléhá písemnému souhlasu.

Design / code Kinet