Digitální mikroskop AM7515MT4A - Edge a AM7515MT8A - Edge

Model Dino-Lite AM7515MT4A je mimořádně kompaktní. Se zabudovaným koaxiálním osvětlením a 5 megapixelovým senzorem poskytuje vyjímečný obraz ve světlém poli při zvětšení 415x - 470x. Díky speciální funkci Flexibilní LED Control (FLC) je kamera schopná zobrazit vetší detaily díky přepínáním mezi světlým a tmavým polem nebo jejich kombinací. Předností funkce Automatického načítání hodnot zvětšení (AMR) je optimalizace měření s účinností a přesností pro uspokojení potřeb většiny měřicích úloh.

Model AM7515MT8A je průkopníkem v digitálních mikroskopech s vestavěným koaxiálním osvětlením, neboť odpovídá potřebám pozorování ve světlém poli s vynikající kvalitou obrazu se zvětšením 700~900x. Díky speciální funkci Flexibilní LED Control (FLC) je kamera schopná zobrazit vetší detaily díky přepínáním mezi světlým a tmavým polem nebo jejich kombinací. Předností funkce Automatického načítání hodnot zvětšení (AMR) je optimalizace měření s účinností a přesností pro uspokojení potřeb většiny měřicích úloh. 

AMR - automatické načítání hodnot zvětšení. Tato funkce automaticky detekuje a zobrazuje zvětšení Dino-Lite. Zvětšení se zobrazí v rámci softwaru Dino-Lite a uloží se jako zachycený snímek. Funkce AMR zjednodušuje proces měření a zvyšuje přesnost měření. AMR se doporučuje v případě, kdy je třeba provést měření s vysokou přesností a/nebo kalibrovaná měření (kalibrace se provede manuálně).

Díky funkci flexibilního ovládání LED (FLC) lze ovládat a nastavovat LED zařízení Dino-Lite. LED na modelech Dino-Lite s funkcí FLC jsou rozděleny do 4 různých kvadrantů, které lze nastavit samostatně. Můžete si vybrat z 6 úrovní osvětlení. Funkce FLC je užitečná je-li třeba objekt nasvítit ze strany nebo pokud určité části předmětu potřebují více nebo méně světla.

Funkce FLC a AMR jsou momentálně funkční pouze v operačním systému Windows.

Publikováno: 15.03.2017

  • Koaxiální osvětlení
  • Schema koaxiálního osvětlení

Copyright © 2024, Intraco Micro.
Veškeré texty, obrazové přílohy a fotografie jsou výlučným vlastnictvím společnosti Intraco Micro s.r.o. a jejich použití podléhá písemnému souhlasu.

Design / code Kinet