Nová digitální okulárová kamera Model AM7025X

Okulárová kamera DinoEye Edge 5MP přináší velice kvalitní obraz a vynikající reprodukci barev. Díky tomu je DinoEye kamera vhodná pro náročné aplikace, při kterých hraje reprodukce barev zásadní roli, např. v patologickém výzkumu nebo při kontrole jakosti.

Díky velkému zornému poli zachytíte mnohem větší obraz. Kameru Dino-Eye o průměru 23 mm lze buď přímo vyměnit za okulár mikroskopu nebo ji nasadit s pomocí dodávaných adaptérů o průměru 30 mm nebo 30,5 mm.

Pro připojení kamery DinoEye k adaptéru c-mount (není součástí balení) na trinokulární hlavici mikroskopu je také možné použít závit c-mount, který je dodáván s adaptérem o průměru 30,5mm. Okulárovou kameru lze nasadit na téměř všechny prodávané modely mikroskopů, a ti i různých značek. Kameru dodáváme se softwarem DinoCapture pro Windows či se softwarem DinoXcope pro MAC, který umožňuje měření, připojování poznámek, natáčení videa, zachycování časosběrných fotografií atd.

Software DinoCapture, který je nedílnou součástí každé kamery, je v CZ lokalizaci (návod i menu aplikace v českém jazyce, a také v mnoha dalších jazycích). Automatická bezplatná aktualizace.

Publikováno: 12.06.2017

  • Digitální okulárová kamera Model AM7025X
  • Digitální okulárová kamera Model AM7025X
  • Digitální okulárová kamera Model AM7025X
  • Digitální okulárová kamera Model AM7025X

Copyright © 2024, Intraco Micro.
Veškeré texty, obrazové přílohy a fotografie jsou výlučným vlastnictvím společnosti Intraco Micro s.r.o. a jejich použití podléhá písemnému souhlasu.

Design / code Kinet