Dino-Lite Mobile Recorder

Moderní řešení v oblasti přenosných digitálních mikroskopů, jednoúčelová kombinace digitálního mikroskopu Dino-Lite s vysokým rozlišením a přenosným digitálním nahrávacím zařízením s 5" LCD panelem.

Funkce:

  • Lehký
  • Velikost do kapsy
  • Možnosti snímání fotografií/ videa v reálném čase

Nahrávací zařízení D15 je lehké kontrolní zařízení do kapsy s možností snímání fotografií/videa v reálném čase. Fotografie a videa lze nahrát na MicroSD kartu, takže je lze snadno přenést do PC kteréhokoli PC. Skvělý nástroj pro vědecký nebo lékařský výzkum nebo pro kontrolu kvality ve výrobě.

Použití:

Široká řada použití, zejména v místech, kde nelze použít počítač nebo notebook.

  • Vědecký/ lékařský výzkum v terénu
  • Kontroly v průmyslových/ výrobních prostředích
  • Forenzní analýza na místě
  • Biologický průzkum v terénu

Digitální mikroskop s přenosným zařízením AMK4112TL-D15

AMK4112T-D15 je skvělou kombinací digitálního mikroskopu Dino-Lite s přenosným nahrávacím zařízením (D15). Dlouhá pracovní vzdálenost až 15 cm umožňuje práci pod mikroskopem (přesná montáž/pájení, atd.). Nahrávací zařízení má 5-palcový LCD panel a fotografie nebo videa lze nahrát na 4GB MicroSD kartu.

Digitální mikroskop s přenosným zařízením a polarizačním filtrem AMK4112ZT-D15

 AMK4112ZT-D15 je skvělou kombinací digitálního mikroskopu Dino-Lite s polarizačním filtrem a přenosným nahrávacím zařízením (D15). Nahrávací zařízení má 5-palcový LCD panel a fotografie nebo videa lze nahrát na 4GB MicroSD kartu.

Digitální mikroskop s přenosným zařízením AMK4112T-D15

AMK4112T-D15 je skvělou kombinací digitálního mikroskopu Dino-Lite s přenosným nahrávacím zařízením (D15). Nahrávací zařízení má 5-palcový LCD panel a fotografie nebo videa lze nahrát na 4GB MicroSD kartu.

Publikováno: 06.03.2018

Copyright © 2024, Intraco Micro.
Veškeré texty, obrazové přílohy a fotografie jsou výlučným vlastnictvím společnosti Intraco Micro s.r.o. a jejich použití podléhá písemnému souhlasu.

Design / code Kinet